Vraag uw exemplaar van de nieuwe 22/23 catalogus aan

Als je sinds augustus 2022 een bestelling hebt geplaatst, hoef je niets te doen: de catalogus wordt je in augustus automatisch toegestuurd.

catalogue échantillons laineWol om aan te raken

Al 50 jaar biedt Bergère de France u zijn catalogus van breigarens aan. Een unieke kans om de kwaliteit van onze garens te zien en te voelen. Kies en verander eenvoudig de kleur van de modellen die we aanbieden met de garenstalen.

Een bron van inspiratie

De Bergère de France Creations-catalogus bevat meer dan 70 modellen om u te inspireren, 6 nieuwe garens om te breien en te haken en de werelden van kinderen, fournituren, borduren en boekhandels.
*Aanbieding onder voorwaarden: de gratis verzending van onze jaarlijkse Creations-catalogus is beperkt tot één exemplaar per huishouden. Het wordt normaal gesproken binnen veertien dagen tussen de maanden september en april verzonden en vervolgens gereserveerd tot de publicatie van de volgende editie eind augustus.
catalogue de bergere de france filature
Een catalogus geproduceerd in onze werkplaatsen
filature de bergere de france
Garens gemaakt in Frankrijk
cahier de fiches explicatives bdf
76 modellen te vinden in het creatieve bladboek


Wol gemaakt in Frankrijk, in onze spinnerij

Het vervaardigen van wol is een vak van Bergère de France sinds 1946. Sinds al die tijd bereiden we de materialen voor en transformeren ze in onze werkplaatsen. Door Bergère de France-wol te kiezen, koopt u rechtstreeks bij de fabrikant.