Boek nu,
DE VOLGENDE CREATIES CATALOGUS 2024-2025

13 Pages of Wool Samples
Al 50 jaar biedt Bergère de France zijn breigarencatalogus aan. Een unieke gelegenheid om de kwaliteit van onze garens te zien en voelen. Met de garenstalen kunt u gemakkelijk de kleur van de modellen die wij aanbieden kiezen en veranderen.
Een Overvloed aan Breipatronen
De Bergère de France Creaties catalogus bevat meer dan 76 patronen om u te inspireren, 6 nieuwe garens om mee te breien en haken, en rubrieken gewijd aan kinderkleding, fournituren, borduren en boeken.

Aanbod onder voorwaarden :
Gratis levering van onze jaarlijkse Creations-catalogus is beperkt tot één exemplaar per huishouden. Het wordt normaal gesproken binnen vijftien dagen verzonden tussen de maanden september en april,
daarna gereserveerd tot de verschijning van de volgende editie eind augustus.


TWEE NIEUWE PATRONEN OM NU TE BREIEN

Trui te maken met het garen,


Coton Mérinos

ONTDEK

Vest te maken met het garen,


Mérinos 2,5

ONTDEKOOK DE CREATIES CATALOGUS

voeux1

Een Unieke Catalogus
Sinds 1958 biedt Bergère de France haar klanten stalenkaarten van breigaren aan. In 1962 werd de integratie van garenstalen gemechaniseerd met de uitgave van de eerste catalogus voor het seizoen 1963-1964.
voeux1

Een Catalogus Gemaakt in Onze Werkplaatsen
Alle pagina's van deze catalogus worden in Frankrijk gedrukt. De garenstalen worden voorbereid en in de pagina's geplaatst in onze werkplaatsen. Vervolgens worden alle pagina's samengevoegd om de Creaties catalogus te vormen.wol gemaakt in frankrijk, in onze spinnerij