Wie zijn we?

Bergère de France wol Made in France sinds 1946

Meer dan een halve eeuw…

Er is geen beter bewijs van onze expertise. Meer dan zeventig jaar van creativiteit en voortdurende aanpassing aan veranderingen in de markt hebben Bergère de France is een belangrijke speler op het gebied van breigaren geweest.

Bergère de France werd in 1946 opgericht door Robert Petit

en wordt momenteel geleid door zijn zoon en kleinzoon Jean-Louis en Geoffroy Petit. Dit familiebedrijf heeft zijn activiteiten onder andere weten te ontwikkelen door in Lotharingen een van de grootste en mooiste spinnerijen in Europa te bouwen.

Het geheim van het succes ?

De hoogwaardigheid van de Franse industriële middelen en de geheel geïntegreerde structuur. De beheersing van de hele garenproductielijn tot de distributie geeft de onderneming de mogelijkheid om zijn kosten en levertijden te verlagen, wat een aanzienlijk concurrentievoordeel oplevert.

Het bedrijf

De spinnerij is gevestigd in BAR-LE-DUC, in het hart van lotharingen

5 voornaamste sectoren op een overdekte oppervlakte van 40.000 vierkante meter

Creatie en Marketing

Creatie en Marketing

Productie en verzending van catalogi

Productie en verzending van catalogi

Spinnerij

Spinnerij

Voorbereiding en verzending van pakketten

Voorbereiding en verzending van pakketten

Administrative en commerciële afdelingen

Administrative en commerciële afdelingen

Bezoek onze hoofddiensten

Ontdek onze teams via onze video's !

De creatie service

Onze spinnerij

De grafische studio

Bergère de France het is ook

Een groepering vaardigheden van dichtbij
200
werknemers

Met als onmisbare onderdelen zijn garencatalogus en de meerdere malen per jaar uitgegeven magazines, de confectiecollecties en het assortiment creatieve hobbyproducten selecteert Bergère de France het beste van de breimode en naaldkunsten om van elke creatie een modern, uniek model te maken.

200 werknemers

Waarom wol Bergère de France kopen ?

Anatomie van een bal gemaakt van ons

1. 100%
Edel materiaal
2. Kwaliteit
Als laatste industriële spinnerij van breigarens in Frankrijk besteden wij uitzonderlijk veel aandacht aan de kwaliteitscontrole van onze producten. De teams van onze verschillende afdelingen (ontwerp van de collecties, onderzoek en ontwikkeling, spinnerij, kwaliteit ...) werken samen om u steeds weer de beste producten te bieden.
3. Originaliteit
Onze afdeling Onderzoek en Ontwikkeling, onze ontwerpteams voor ‘breimode’ en onze professionele breisters bedenken elke dag voor u unieke modeartikelen om u volop te laten genieten van uw passie voor mode en breien en uw creatieve hobby’s.
4. 100%
Originele Creatie
anatomie de nos pelotes
5. 100%
Franse knowhow
6. Keuze
Duizenden artikelen worden u aangeboden op het gebied van breien, DIY, confectiekleding, creatieve hobby’s en natuurlijk de onmisbare artikelen voor uw comfort thuis.
7. Moderniteit
In samenwerking met de beroemdste Franse stilisten volgen onze teams de grafische- en modetrends op de voet, om u producten te bieden die voldoen aan uw zin in termen van materialen en stijl, altijd vanuit het oogpunt van innovatie en zoeken naar perfectie.
8. 100%
Respect voor het milieu en dieren

Onze winkels

Een netwerk van
350
Onafhankelijke winkels

Bergère de France verspreidt zijn expertise onder beginnende en gevorderde liefhebbers van breien en breiwerk via zijn 4 winkels in Frankrijk. En omdat wij er veel waarde aan hechten om u het leven steeds makkelijker te maken, zijn al onze producten ook verkrijgbaar via onze website met bezorging in Frankrijk en het buitenland.

Onze winkels