Garantie

UW GARANTIES

Bergère de France, in alle vertrouwen ... Bergère de France garandeert u een product van de hoogste kwaliteit, vervaardigd in Frankrijk – meer bepaald in de spinnerij van BAR-LE-DUC. Bergère de France respecteert het handvest van de FEVAD (Fédération des entreprises de vente à distance, de Franse federatie van ondernemingen voor televerkoop). Dit betekent dat u als klant zeker mag zijn van kwaliteit, service, aandacht, tevredenheid én vertrouwen.

BIJBESTELLINGEN

Een uitstekende service

Tot maximum 3 maanden na uw aankoop garandeert Bergère de France u bijbestellingen tot 3 bollen uit hetzelfde kleurbad en dit zolang de voorraad strekt. Deze service is een must om uw stukken steeds te kunnen afwerken. Houd dus altijd een wikkel bij van de bollen waarmee u aan het breien of haken bent, zodat u ons het nummer van het gewenste kleurbad kan doorgeven.

HERROEPINGSRECHT
Overeenkomstig de artikelen L121-18 en L121-20 van de Consumentenwet beschikt u over 7 kalenderdagen om uw herroepingsrecht uit te oefenen zonder opgave van een motief en zonder betaling van een boete, afgezien van de retourkosten. We betalen u ten laatste 30 dagen na de datum van herroeping terug.
OMRUILING OF TERUGBETALING

U koopt met een gerust hart.

Bergère de France verbindt zich ertoe om de per postorder gekochte goederen die nog in perfecte staat zijn en vergezeld zijn van de aankoopfactuur, tot maximum 1 maand na uw aankoop om te ruilen of terug te betalen. De individueel verpakte bollen worden alleen teruggenomen als de sluitsticker ongeopend is.


Voor een omruiling

Noteer op de bestelbon welke artikels u terugstuurt en welke artikels u in ruil wil ontvangen, met de vermelding ‘Omruiling verzocht’. Betaal het eventuele prijsverschil tussen de artikels en uw deelname in de verzendingskosten ( €).

Voor een terugbetaling

Vermeld bij de artikels ‘Terugbetaling verzocht’.

Belangrijk:

Houd uw factuur altijd goed bij: u hebt ze nodig bij elk contact met de dienst-na-verkoop.

DE BETALING

-  met bankkaart

U bevindt zich in een beveiligde zone en om de bestelling te plaatsen, volstaat het om uw kaartnummer (16 cijfers), de vervaldatum en uw CVV-code (de drie laatste cijfers van de cijferreeks naast de handtekeningstrook op de keerzijde van uw bankkaart) in te geven en uw bestelling te bevestigen.

-  met een cheque

Druk uw bestelbon af, voeg er een bank- of postcheque ter attentie van Bergère de France aan toe en stuur alles naar BERGÈRE DE FRANCE - P.B. 33 - 7700 Moeskroen

- Onder rembours

Als u bij het plaatsen van uw bestelling niet meteen tot betaling overgaat, zal uw pakje onder rembours worden verzonden. Voorzie naast de prijs van de producten ook het verzendingstarief (€ 3,50 in maart 2013 voor een levering aan huis).

PRIJSGARANTIE GEDURENDE 1 JAAR

Alle prijzen van de catalogus CREATIES 2018/2019 blijven geldig tot 31 juli 2019, behoudens uitzonderlijke omstandigheden.