Algemene verkoopsvoorwaarden

UW GARANTIES

Bergère de France, in alle vertrouwen ... Bergère de France garandeert u een product van de hoogste kwaliteit, vervaardigd in Frankrijk – meer bepaald in de spinnerij van BAR-LE-DUC. Bergère de France respecteert het handvest van de FEVAD (Fédération des entreprises de vente à distance, de Franse federatie van ondernemingen voor televerkoop). Dit betekent dat u als klant zeker mag zijn van kwaliteit, service, aandacht, tevredenheid én vertrouwen.

BIJBESTELLINGEN

Een uitstekende service

Tot maximum 3 maanden na uw aankoop garandeert Bergère de France u bijbestellingen tot 3 bollen uit hetzelfde kleurbad en dit zolang de voorraad strekt. Deze service is een must om uw stukken steeds te kunnen afwerken. Houd dus altijd een wikkel bij van de bollen waarmee u aan het breien of haken bent, zodat u ons het nummer van het gewenste kleurbad kan doorgeven.

HERROEPINGSRECHT
Overeenkomstig de artikelen L121-18 en L121-20 van de Consumentenwet beschikt u over 7 kalenderdagen om uw herroepingsrecht uit te oefenen zonder opgave van een motief en zonder betaling van een boete, afgezien van de retourkosten. We betalen u ten laatste 30 dagen na de datum van herroeping terug.


OMRUILING OF TERUGBETALING

U koopt met een gerust hart.

Bergère de France verbindt zich ertoe om de per postorder gekochte goederen die nog in perfecte staat zijn en vergezeld zijn van de aankoopfactuur, tot maximum 1 maand na uw aankoop om te ruilen of terug te betalen. De individueel verpakte bollen worden alleen teruggenomen als de sluitsticker ongeopend is.


Voor een omruiling

Noteer op de bestelbon welke artikels u terugstuurt en welke artikels u in ruil wil ontvangen, met de vermelding ‘Omruiling verzocht’. Betaal het eventuele prijsverschil tussen de artikels en uw deelname in de verzendingskosten ( €).

Voor een terugbetaling

Vermeld bij de artikels ‘Terugbetaling verzocht’. In het geval van levering via een Mondial relay-punt zullen de retourkosten (€ 2,70) u worden aangerekend.

Belangrijk:

Houd uw factuur altijd goed bij: u hebt ze nodig bij elk contact met de dienst-na-verkoop.

DE BETALING

  • Als u online of per telefoon bestelt, kan u betalen onder rembours of met bankkaart (Visa, Mastercard). Online betalingen zijn beveiligd door het Hipay. U bevindt zich in een beveiligde zone en om de bestelling te plaatsen, volstaat het om uw kaartnummer (16 cijfers), de vervaldatum en uw CVV-code (de drie laatste cijfers van de cijferreeks naast de handtekeningstrook op de keerzijde van uw bankkaart) in te geven en uw bestelling te bevestigen. Nieuw: u kan ook gebruikmaken van het online betaalsysteem PayPal.
  • Als u per post bestelt, kan u betalen met bankkaart, onder rembours, of per cheque.