Tot 31 juli 2019: 5 gekochte bollen = 5 extra gratis bollen+ UITVERKOOP + tot 70% direct verrekende korting  Meer informatie ...een 30% op de creatieve accessoires
Wooling nr. 2 - nr. 30 Gehaakte jurk

Meer Views

Wooling nr. 2 - nr. 30 Gehaakte jurk

Jurkje met 3/4-mouwen en een satijnglans voor de feestdagen. Dit model voor de beginnende haaksters wordt gemaakt met een LUMIS-garen: 100% polyester en een ANGEL 50-garen: 44 % polyamide - 32 % acryl - 24 % angorawol. Deze wordt rond gehaakt met strakke tricotsteken met een haakpen nr. 5. Wordt gemaakt met inzetstuk, u zult dus een minimum aan naaiwerk hebben.
Wij hebben een fijne sluiting in de taille aangebracht om deze nauw aansluitend te dragen zonder problemen bij het aantrekken.
Kan in de machine gewassen worden op max. 30°. Plat drogen, niet strijken.

gratis model

€ 6,99
€ 4,79
kies uw maat :
  • XS
  • S
  • M
  • L
  • XL
kies uw formaat van uitleg :
  • Papier

Pdf-bestanden en magazines, beschikbaar op de site, zijn eigendom van Bergère de France en hun auteurs. Elke gehele of gedeeltelijke reproductie, communicatie of ter beschikkingstelling voor het publiek, voor een vergoeding of gratis, zonder de toestemming van de auteur of diens rechtsopvolgers is illegaal. Dit wordt gestraft met twee jaar hechtenis en 300.000 € boete.

 

Normale prijs: € 5,35

Speciale prijs: € 3,74

Normale prijs: € 3,95

Speciale prijs: € 2,76

totaal : --

beoordeling(en)

Wees de eerste om dit product te waarderen

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Notez ce produit