3 bollen gekocht, de 4de aangeboden, -25% korting op creatieve vrijetijdontvang, verzendkosten aangeboden vanaf 50€ aankoop. informatie...

Aanvullende diensten van Bergère de France

Werkwijze op maat

U bent helemaal weg van een bepaald model, maar de voorgestelde maten passen u niet? Geen probleem, we kunnen u de werkwijze voor de maat van uw keuze bezorgen. Dit duurt gemiddeld een drietal weken, afhankelijk van de beschikbaarheid van onze breiconsulentes.

Opgelet: de modellen voor kinderen zijn enkel beschikbaar tot maat 16 jaar. De modellen voor volwassenen zijn alleen beschikbaar in maten voor volwassenen. Voor de modellen voor “expert” en voor haakwerk, neemt u best even contact met ons op.

Om werkwijzen op maat te bestellen:

  1. Bel ons op het nummer 056-34 66 02.
  2. Laat de teleconsulente weten dat u een werkwijze op maat wil bestellen (artikelnummer 100.101 – Prijs: € 5). Vervolgens geeft u haar het modelnummer en de gewenste maat (of eventueel de borstomtrek).
  3. Onze expertes zullen de werkwijze voor u opstellen en ze u per post bezorgen.

 


Opzoeken van oude modellen 

Zou u graag een model breien dat niet meer verkrijgbaar is in onze nieuwe collectie of in de Tricotheek? Geen probleem!

Wij duikelen het gratis voor u op in onze archieven, waar duizenden modellen beschikbaar zijn. De modellen zijn digitaal beschikbaar vanaf de collectie 2003/2004. Modellen uit een eerdere collectie kunnen uitsluitend per post verzonden worden, met een maximum van 3 modellen per verzending.

Bel ons voor bestellingen op het nummer 056-34 66 02 of neem online contact met ons op. Om het zoeken in de archieven wat gemakkelijker te maken, geeft u ons best zoveel mogelijk informatie over het gewenste model.

 


Breitips 

Bent u een van onze modellen aan het breien of haken en kan u wel een handje hulp gebruiken? Geen nood! Onze expertes staan voor u klaar om al uw brei- en haakproblemen op te lossen. U kan met al uw vragen bij hen terecht op het nummer 056-34 66 02 (tarief van een normaal gesprek, zonder toeslag) van maandag tot vrijdag, van 8.30 tot 11.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur.

 


Bijbestellen 

Enkele bollen te kort om een model af te werken? Ook dat is geen probleem! Elk kleurbad kan lichtjes in kleur verschillen. Om kleurverschillen te vermijden houdt u dus best altijd een wikkel bij van de bollen waarmee u aan het breien of haken bent, zodat u ons de productreferentie en het nummer van het gewenste kleurbad kan doorgeven.
Als u binnen de 1 maand na uw aankoop nog meer bollen garen van hetzelfde kleurbad nodig hebt om uw stuk af te werken, plaats dan gewoon een bestelling per telefoon of via onze online express bestelling. Vermeld in het veld “Bijbestelling” het nummer van het kleurbad. U kan tot 3 bollen per kleurbad bijbestellen, zolang de voorraad strekt.