Tot 31 oktober 2019, geniet van25% onmiddelijke korting, toegepast op het mandje op de hele collectie + ontvang uw gratis geschenk voor elke bestelling van 50€ aankoop. informatie...
Poncho jurk

Meer Views

Poncho jurk

Gigantische poncho die wordt gebreid met 100% RECYCLE 8 garen dat u de hele winter lang in warmte en zachtheid hult. De brede 'vleermuismouwen' en de brede kraag met kribben zorgen ervoor dat u deze makkelijk over uw kleren draagt.Wordt gebreid met naalden 7 mm en 8 mm. U hebt ook een kabelbreinaald nodig.Gebruikte steken: fantasiesteek, rechte tricotsteek en kabelboordsteek 2/2. Dankzij een gedetailleerd patroon kunt u stap voor stap volgen.Mag gewassen worden in de machine op wolprogramma en plat drogen.

€ 8,00
kies uw maat :
  • Eén maat
kies uw formaat van uitleg :
  • Papier
  • PDF

Pdf-bestanden en magazines, beschikbaar op de site, zijn eigendom van Bergère de France en hun auteurs. Elke gehele of gedeeltelijke reproductie, communicatie of ter beschikkingstelling voor het publiek, voor een vergoeding of gratis, zonder de toestemming van de auteur of diens rechtsopvolgers is illegaal. Dit wordt gestraft met twee jaar hechtenis en 300.000 € boete.

 

€ 7,00
€ 7,00
€ 2,00
totaal : --

beoordeling(en)

Wees de eerste om dit product te waarderen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer