3 bollen gekocht, de 4de aangeboden, -25% korting op creatieve vrijetijdontvang, verzendkosten aangeboden vanaf 50€ aankoop. informatie...

Mag. nr. 30 Babyuitzet 0 - 4 jaar

Mag. nr. 30 Babyuitzet 0 - 4 jaar

Een mooie tedere uitzet voor kleintjes van 0 tot 4 jaar.Zachte en warme modellen voor baby’s komst: Babytruitje, vest, kruippakje, jas...Als baby groter wordt, vindt hij comfortabele modellen, aangenaam om te dragen en gemakkelijk te onderhouden: truien, jurken, vest, mantels...Al deze modellen worden uitgelegd in 3 talen - Frans, Engels en Vlaams - met volledige telpatronen die u stap voor stap kan volgen.U kan deze modellen ook in "luxe" versie vinden in een boek met nog meer foto's en tips, enkel in het Frans.Elk model is beschikbaar in pdf-formaat dat u kan downloaden.

Pdf-bestanden en magazines, beschikbaar op de site, zijn eigendom van Bergère de France en hun auteurs. Elke gehele of gedeeltelijke reproductie, communicatie of ter beschikkingstelling voor het publiek, voor een vergoeding of gratis, zonder de toestemming van de auteur of diens rechtsopvolgers is illegaal. Dit wordt gestraft met twee jaar hechtenis en 300.000 € boete.

 

Ref : 61051

In voorraad -
€ 7,00
+
totaal : --
Feuillez-le

beoordeling(en)

Wees de eerste om dit product te waarderen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer