Tot 30 November,30% op breigaren en 20% op de rest van de bestelling. ontvang uw gratis geschenk voor elke bestelling vanaf 50€ aankoop. informatie...

Mag. nr. 29 "Kind Baby Zomer"

Mag. nr. 29 "Kind Baby Zomer"

Een speciaal magazine met babykleertjes van 0 tot 24 maanden en kinderen van 2 tot 12 jaar. We houden van de losse outfits met erg zomerse marinesfeer, maar ook van de stijlvolle outfits voor alle zomerfeestjes.Een collectie die gebaseerd is op onze zomergarens: COTON FIFTY, SATINE,BERLINGO, ECOTON, PARADOU, ORILIS.

Makkelijke en moeilijkere modellen, voor elk wat wils. Raadpleeg de gedetailleerde uitleg in 4 talen, met volledige roosters om makkelijk jacquards en kabels te volgen.

U kunt voor elk model de fiches met uitleg ook downloaden door op het pdf-icoontje te klikken.

Pdf-bestanden en magazines, beschikbaar op de site, zijn eigendom van Bergère de France en hun auteurs. Elke gehele of gedeeltelijke reproductie, communicatie of ter beschikkingstelling voor het publiek, voor een vergoeding of gratis, zonder de toestemming van de auteur of diens rechtsopvolgers is illegaal. Dit wordt gestraft met twee jaar hechtenis en 300.000 € boete.

 

Ref : 60880

In voorraad -
€ 3,00
+
totaal : --
Feuillez-le

beoordeling(en)

Wees de eerste om dit product te waarderen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer