Tot 31 oktober 2019, geniet van25% onmiddelijke korting, toegepast op het mandje op de hele collectie + GRATIS Verzending vanaf 50€ aankoop. informatie...
Mag. 184 - nr. 33 Pull korte mouwen

Meer Views

Mag. 184 - nr. 33 Pull korte mouwen

Dit model wordt gemakkelijk gebreid en genaaid. Het tricotgedeelte wordt vervaardigd uit 2 identieke rechthoeken in REFLET-garen - 61% organisch katoen - 39% polyester. Wordt gebreid in rechte tricotsteek met breinaalden nr. 5. U zult merkringen nodig hebben om de armsgaten te markeren. 2 repen stof maken de pull onderkant van de pull af, dankzij een sluiting aan de zijkant kan u de taille aanpassen. Machinewasbaar en plat drogen. Dit model kan eveneens gebreid worden met de breimachine SILVER REED LK 150. De uitleg dient zowel voor breinaalden als de breimachine.

€ 8,30
kies uw maat :
  • S
  • M
  • L
  • XL
kies uw formaat van uitleg :
  • Papier

Pdf-bestanden en magazines, beschikbaar op de site, zijn eigendom van Bergère de France en hun auteurs. Elke gehele of gedeeltelijke reproductie, communicatie of ter beschikkingstelling voor het publiek, voor een vergoeding of gratis, zonder de toestemming van de auteur of diens rechtsopvolgers is illegaal. Dit wordt gestraft met twee jaar hechtenis en 300.000 € boete.

 

€ 5,65
€ 4,00
€ 3,00
totaal : --

beoordeling(en)

Wees de eerste om dit product te waarderen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer