Tot 31 oktober 2019, geniet van25% onmiddelijke korting, toegepast op het mandje op de hele collectie + ontvang uw gratis geschenk voor elke bestelling van 50€ aankoop. informatie...
Mag. 180 - nr. 33 Grote Snood

Meer Views

Mag. 180 - nr. 33 Grote Snood

Dit model wordt gemaakt in Idéal-garen 40% gekamde wol - 30% acryl - 30% polyamide. Compleet gebreid met ribbelsteek met naalden nr 9. Gebruik de 50 cm naalden, dit maakt het breien eenvoudiger. Deze grote snood kan in 2 uur gebreid worden, met 3 draden tegelijk. Ontwikkel uw creativiteit dankzij het gevarieerde palet van 32 kleuren. De gepresenteerde modellen zijn gebreid in de kleuren Marin, Meije en Citronnier of Pavot, Citronnier en Eléphant. Mag in de machine gewassen en gedroogd worden.

gratis model

€ 4,00
€ 4,00
€ 4,00
kies uw maat :
  • Eén maat
kies uw formaat van uitleg :
  • Papier

Pdf-bestanden en magazines, beschikbaar op de site, zijn eigendom van Bergère de France en hun auteurs. Elke gehele of gedeeltelijke reproductie, communicatie of ter beschikkingstelling voor het publiek, voor een vergoeding of gratis, zonder de toestemming van de auteur of diens rechtsopvolgers is illegaal. Dit wordt gestraft met twee jaar hechtenis en 300.000 € boete.

 

€ 3,00
totaal : --

beoordeling(en)

Wees de eerste om dit product te waarderen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer