Tot 31 oktober 2019, geniet van25% onmiddelijke korting, toegepast op het mandje op de hele collectie + GRATIS Verzending vanaf 50€ aankoop. informatie...
Mag. 180 - nr. 27 Jacquardmuts met pompom

Meer Views

Mag. 180 - nr. 27 Jacquardmuts met pompom

Dit model wordt gebreid met Idéal-garen- 40% gekamde wol - 30% acryl - 30 % polyamide. Het model wordt met boordsteek 2/2, ribbelsteek en jacquard gebreid, naalden nr 5 en 5,5. U breidt deze muts met 2 draden tegelijk. Ontwikkel uw creativiteit dankzij het gevarieerde palet van 32 kleuren. De gepresenteerde modellen zijn gebreid in de kleuren Meije, Figue en Hortensia of Eléphant, Citronnier en Alpin of Calanque, Alpin en Vitamine. Een mooie lichtgewicht pompom maken dankzij de pompomsjablonen die verkrijgbaar zijn in de categorie "andere technieken". Wasbaar in de machine.

€ 4,00
€ 4,00
€ 4,00
kies uw maat :
  • 6/8 Jaar
kies uw formaat van uitleg :
  • Papier

Pdf-bestanden en magazines, beschikbaar op de site, zijn eigendom van Bergère de France en hun auteurs. Elke gehele of gedeeltelijke reproductie, communicatie of ter beschikkingstelling voor het publiek, voor een vergoeding of gratis, zonder de toestemming van de auteur of diens rechtsopvolgers is illegaal. Dit wordt gestraft met twee jaar hechtenis en 300.000 € boete.

 

€ 3,00
totaal : --

beoordeling(en)

Wees de eerste om dit product te waarderen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer