Tot 31 oktober 2019, geniet van25% onmiddelijke korting, toegepast op het mandje op de hele collectie + ontvang uw gratis geschenk voor elke bestelling van 50€ aankoop. informatie...
Mag. 13 - nr. 18 Blouson met ritssluiting

Mag. 13 - nr. 18 Blouson met ritssluiting

Eén van de meest verkochte artikelen tijdens de winter van 2012, de blouson met ritssluiting in ALASKA garen.

Geapprecieerd om zijn veelvoud aan brede kabels die hem een “donsjekker” effect verlenen, zijn lengte die precies in de taille valt en zijn grote kraag die men op vele manieren kan dragen.

Ervaren breisters zullen hun hartje ophalen bij het breien van deze blouson, waarbij men de steken kruist en herkruist om het gewenste effect te bekomen.

Gebruikte steken: Ribbelsteek, rechte tricotsteek en kabelsteek met 5 en 6 mm breinaalden. U heeft ook een kabelnaald nodig.

Mag in de machine gewassen en gedroogd worden.

€ 4,00
kies uw maat :
  • S
  • M
  • L
  • XL
kies uw formaat van uitleg :
  • Papier
  • PDF

Pdf-bestanden en magazines, beschikbaar op de site, zijn eigendom van Bergère de France en hun auteurs. Elke gehele of gedeeltelijke reproductie, communicatie of ter beschikkingstelling voor het publiek, voor een vergoeding of gratis, zonder de toestemming van de auteur of diens rechtsopvolgers is illegaal. Dit wordt gestraft met twee jaar hechtenis en 300.000 € boete.

 

€ 7,25
€ 10,90
€ 1,00
€ 7,55
totaal : --

beoordeling(en)

Wees de eerste om dit product te waarderen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer