Van 1 tot 25 JUNI 2019 TOT 30€ ONMIDDELLIJKE KORTING op uwe bestelling  Meer informatie ...een GRATIS LEVERING vanaf 40€ aankopen geladen
Geperforeerd vinyl, 30 projecten, uitgeverij Les Editions de Saxe

Geperforeerd vinyl, 30 projecten, uitgeverij Les Editions de Saxe

Boek met mooie accessoires voor vrouwen en kinderen of als decoratie, een waaier aan ideeën, het ene al creatiever dan het andere. Dit verbazend materiaal, dat soepel is en makkelijk te knippen en te naaien, verrast door zijn palet aan kleuren, zijn gelakt uitzicht en zijn duidelijk zichtbare perforaties waardoor u leuk, gestyleerd en eigentijds borduurwerk kan maken. 30 projecten: Handtas, drager voor cheques, etui, onderlegger, speelgoedtas, een rommelbakje... Zeer duidelijk uitgelegd.
64 pagina's. Créaties van Sandrine Guedon. Uitgeverij Les Editions de Saxe. 

Pdf-bestanden en magazines, beschikbaar op de site, zijn eigendom van Bergère de France en hun auteurs. Elke gehele of gedeeltelijke reproductie, communicatie of ter beschikkingstelling voor het publiek, voor een vergoeding of gratis, zonder de toestemming van de auteur of diens rechtsopvolgers is illegaal. Dit wordt gestraft met twee jaar hechtenis en 300.000 € boete.

 

Ref : 32020

In voorraad -
€ 14,90
+
totaal : --

beoordeling(en)

Wees de eerste om dit product te waarderen

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Notez ce produit