Tot 31 oktober 2019, geniet van25% onmiddelijke korting, toegepast op het mandje op de hele collectie + ontvang uw gratis geschenk voor elke bestelling van 50€ aankoop. informatie...
Trui

Meer Views

Trui

Breed en soepel, deze ruime trui gemaakt van DOUCELAINE is ideaal voor kleine herfstuitstapjes. Hij wordt geapprecieerd om de geknoopte schouders met natuurlijke acaciaknoopjes, hij is mooi en makkelijker aan te trekken en deze natuurlijke wol is zo zacht en gemakkelijk te onderhouden.Ervaren breisters zullen het heerlijk vinden om de kabels op de rug en de voorkant te breien. Gemakkelijk te volgen op het rooster, gemakkelijk te maken met 2 kabelnaalden.Gebruikte breinaalden: 4 en 4,5 mm. Denk aan de 2 kabelnaalden en aan de merkringen.Gebruikte steken: Ribbelsteek, rechte tricotsteek en kabelsteek.Machine wasbaar, drogen in een droogtrommel.

€ 5,40
kies uw maat :
  • 3 Maanden
  • 6 Maanden
  • 12 Maanden
kies uw formaat van uitleg :
  • Papier
  • PDF

Pdf-bestanden en magazines, beschikbaar op de site, zijn eigendom van Bergère de France en hun auteurs. Elke gehele of gedeeltelijke reproductie, communicatie of ter beschikkingstelling voor het publiek, voor een vergoeding of gratis, zonder de toestemming van de auteur of diens rechtsopvolgers is illegaal. Dit wordt gestraft met twee jaar hechtenis en 300.000 € boete.

 

€ 4,80
€ 7,00
€ 2,00
€ 18,00
totaal : --

beoordeling(en)

Wees de eerste om dit product te waarderen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer