COTON CHANVRE BLANC

SKU. FAT204
In voorraad
COTON CHANVRE BLANC
In voorraad
€ 6,50 Van € 3,25

69% katoen

24% chanvre

7% polyester

4
22
23
50 gramme
120 mètre

Over dit product

Fancy, licht slubgaren met een rustieke uitstraling, geaccentueerd door een lichte tweed.

Dit garen, voornamelijk gemaakt van katoen, is gemengd met lange hennepvezels. Het voordeel van deze vezel, die zelden in textiel wordt gebruikt omdat hij duurder is dan katoen, is vooral ecologisch. Het is volledig biologisch afbreekbaar en de teelt ervan vereist veel minder water dan katoen.

  • Het wordt gekenmerkt door een ongeëvenaarde weerstand, het vervormt niet en pluist niet, zelfs niet na talloze machinewasbeurten. Hennep is zeer duurzaam en wordt na verloop van tijd zachter en zachter. Het kreukt niet zoals linnen.
  • Dankzij naald nummer nr. 4 kunt u al uw zomerprojecten zeer snel maken. Het kan gemakkelijk buiten het seizoen worden gebruikt.
  • Het is zeer flexibel en ondersteunt alle gedraaide steken zonder stijf te worden.
  • De eenvoudige steken weerspiegelen de rustieke uitstraling van dit garen op je zomermodellen, en de kleine matte spikkels in verschillende tinten accentueren het effect.
  • Dit garen is zeer aangenaam en gemakkelijk om mee te werken. Hiermee kunt u mooie brei- of haakwerken maken.
  • Het breiwerk is zacht en comfortabel om te dragen, het garen is zeer absorberend.

Geschikt voor het hele gezin door modellen die gemakkelijk elke dag te dragen zijn. Fijn garen, ideaal voor alle seizoenen dankzij de eigenschappen van de materialen waarvan het is gemaakt.

Baby 1 jaar: 3 ballen

Kind 8 jaar: 6 ballen

Dames TM: 11 ballen

Mannen TL: 13 ballen

03
04
04
02
01