Tot 31 oktober 2019, geniet van25% onmiddelijke korting, toegepast op het mandje op de hele collectie + ontvang uw gratis geschenk voor elke bestelling van 50€ aankoop. informatie...

Boek met modellen in samenwerking met Uitgever Marie Claire en Bergère de France. Verfijnde ballerina, sympathiek monster, regenboog- of nepbont... Bergère de Franse en de edities van Marie Claire stellen u 30 slofjesmodellen voor alle seizoenen om te breien voor! chic, grappig, cocoon of extravagant... Zowel jongens als meisjes zullen er weg van zijn. Makkelijk om te breien, comfortabel dankzij hun soepele zolen om onbeperkt te dragen. Van 3 maanden tot maat 38.

Uitgever Marie Claire. Creaties Catherine Guidicelli. Garen van Bergère de France. 96 pagina's

Pdf-bestanden en magazines, beschikbaar op de site, zijn eigendom van Bergère de France en hun auteurs. Elke gehele of gedeeltelijke reproductie, communicatie of ter beschikkingstelling voor het publiek, voor een vergoeding of gratis, zonder de toestemming van de auteur of diens rechtsopvolgers is illegaal. Dit wordt gestraft met twee jaar hechtenis en 300.000 € boete.

 

Ref : 50946

In voorraad -
€ 15,90
+
totaal : --

beoordeling(en)

Wees de eerste om dit product te waarderen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer