3 bollen gekocht, de 4de aangeboden, -25% korting op creatieve vrijetijdontvang, verzendkosten aangeboden vanaf 50€ aankoop. informatie...
Cat. 17/18 - nr. 402 Jacquard jack op pdf-fiche

Cat. 17/18 - nr. 402 Jacquard jack op pdf-fiche

Dit model voor ervaren breisters wordt gebreid met ECOTON-garen: 48% gerecycleerd katoen - 48% gerecycleerd acryl - 4 % diverse gerecycleerde vezels. Wordt gebreid in ribbelsteek, jacquard, rijststeek in twee kleuren fantasie en boordsteek 2/2 met 3,5 en 4 mm breinaalden en met een 4 mm haaknaald. De jacquard is makkelijk om te breien dankzij het volledige stap voor stap te volgen patroon.
Dit model bestaat in maat S tot maat XL. Voor de maat M hebt u het volgende nodig:
- 6 bollen indigo
- 5 bollen écru
- 5 bollen Curcuma
- Markeerringen
- 4 houtje-touwtje knopen 30 mm
De creatieve fiche van dit model bestaat in digitale versie. Het is een pdf-bestand in A4-formaat dat u zelf kunt downloaden en afdrukken. Het zal onmiddellijk na de aankoop beschikbaar zijn op uw klantaccount.

Pdf-bestanden en magazines, beschikbaar op de site, zijn eigendom van Bergère de France en hun auteurs. Elke gehele of gedeeltelijke reproductie, communicatie of ter beschikkingstelling voor het publiek, voor een vergoeding of gratis, zonder de toestemming van de auteur of diens rechtsopvolgers is illegaal. Dit wordt gestraft met twee jaar hechtenis en 300.000 € boete.

 

Ref : 60542

In voorraad -
€ 1,00
+
totaal : --

beoordeling(en)

Wees de eerste om dit product te waarderen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer