Tot 31 oktober 2019, geniet van25% onmiddelijke korting, toegepast op het mandje op de hele collectie + GRATIS Verzending vanaf 50€ aankoop. informatie...
Cat. 16/17 - nr. 344 Tas

Cat. 16/17 - nr. 344 Tas

Deze eenvoudig te breien tas wordt vervaardigd in FILECO-garen -78% acryl (waarvan 18% gerecycleerd) - 12% gerecycleerde wol - 6% gerecycleerd polyamide - 4% diverse vezels. De tas wordt gebreid in verschillende fantasiesteken met breinaalden nr. 4. Dankzij een volledig patroon kan het model stap voor stap gebreid worden. De kit in namaakleder wordt geleverd met voorgeboorde gaten om het naaien te vergemakkelijken. Sluiting met magnetische drukknop. Beschikbaar in zwart en bruin.

€ 2,59
kies uw maat :
  • Eén maat
kies uw formaat van uitleg :
  • Papier

Pdf-bestanden en magazines, beschikbaar op de site, zijn eigendom van Bergère de France en hun auteurs. Elke gehele of gedeeltelijke reproductie, communicatie of ter beschikkingstelling voor het publiek, voor een vergoeding of gratis, zonder de toestemming van de auteur of diens rechtsopvolgers is illegaal. Dit wordt gestraft met twee jaar hechtenis en 300.000 € boete.

 

€ 5,00
€ 3,50
totaal : --

beoordeling(en)

Wees de eerste om dit product te waarderen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer