Tot 31 oktober 2019, geniet van25% onmiddelijke korting, toegepast op het mandje op de hele collectie + ontvang uw gratis geschenk voor elke bestelling van 50€ aankoop. informatie...
Cat. 16/17 - nr. 273 Top met open rugzijde

Meer Views

Cat. 16/17 - nr. 273 Top met open rugzijde

Combinatie van breiwerk en haakwerk voor deze top met open rugzijden in REFLET-garen - 61% organisch katoen - 39% polyester. Het lijfje wordt gebreid met 3/1-ribben met naalden van 3 mm. De slip wordt gemaakt met de fantasiesteek en de cups met halve stokjes met haakpen nr. 2,5. De schouderbandjes kunnen versteld worden en worden samengehouden met 2 parelmoeren knopen. We hebben de keuze gemaakt om het lijfje te breien zodat het soepeler is en zo de plaatsing van een sluiting voorkomen wordt.
Machinewasbaar en plat drogen.

€ 8,30
kies uw maat :
  • S
  • M
  • L
  • XL
kies uw formaat van uitleg :
  • Papier

Pdf-bestanden en magazines, beschikbaar op de site, zijn eigendom van Bergère de France en hun auteurs. Elke gehele of gedeeltelijke reproductie, communicatie of ter beschikkingstelling voor het publiek, voor een vergoeding of gratis, zonder de toestemming van de auteur of diens rechtsopvolgers is illegaal. Dit wordt gestraft met twee jaar hechtenis en 300.000 € boete.

 

€ 4,00
€ 5,00
€ 3,50
totaal : --

beoordeling(en)

Wees de eerste om dit product te waarderen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer