Van 22 tot 24 maart 2019, Gratis voor bestellingen van meer dan 39 € ( 7 € ) en een gratis tijdschrift Meer informatie ...
Cadeaubon 10€

Cadeaubon 10€

Plezier te bieden…..vreugde om te kiezen !

Vertrouw haar om gebruik te maken van uw geschenk op onze site. Met drie mogelijke bedragen (zie de anderen hieronder), een geldigheidsperiode van 1 jaar, de mogelijkheid om meerdere opeenvolgende aankopen met de zelfde kaart te doen, als het totale te goed niet bereikt wordt, de cadeaubon bij Bergère de France is, DE slimme keuze !

Bedieningsgegevens :

  • Dit product is niet uitwisselbaar buiten deze website. Het gegenereerde krediet is alleen beschikbaar op de site en kan niet op een andere manier terugbetaald worden.
  • Na u bestelling, de begunstigde ontvangt de geheime activeringscode van de cadeaukaart op het e-mailadres dat u ingevoerd heeft. Hij kan deze code gebruiken in plaats van of in aanvulling op de betaalmiddelen, bij het valideren van de mand van zijn eigen bestelling.
  • Om veiligheidsredenen, kunt u voor elke bestelling slechts één cadeaukaart van het zelfde bedrag kopen, en alleen credietkaartbetalingen zijn toegestaan als uw winkelwagentje enkel cadeaubonnen bevat. Als dit het geval is, hoeft u echter geen verzendkosten te betalen.

€ 10,00

* Vereiste velden

-

In voorraad

€ 10,00
+
totaal : --

* Vereiste velden

beoordeling(en)

Wees de eerste om dit product te waarderen

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Notez ce produit